Obraz lepio plakate na prostorije Lige

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 09. 2013. | Komentara: 0

Obraz lepio plakate na prostorije Lige

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo upozorio je danas da klerofašistička organizacija Obraz, koju je Ustavni sud Srbije zabranio u junu 2012. i dalje radi nesmetano. Kako je na konferenciji za novinare istakao portpalol GrO LSV Pančevo Vladan Keljević, širom centra Pančeva od juče je moguće videti nalepnice sa natpisom „Odbrana 28.9.2013.“ i potpisom Srbski obraz.

LSV– Naravno da su epicentar lepljenja bile su službene prostorije odnosno, kancelarije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Policija je pozvana i izvršila je uviđaj, samo što ovog puta nije izostao ni snimak koji je zabeležen našim kamerama. Stoga sam ubeđen da nakon svih prethodnih napada na naše prostorije ovog puta nećemo ostati bez odgovora ko je počinilac – rekao je Keljević. Ukoliko tako ne bude, Keljević kaže da će biti slobodan da sumnja u čijem interesu pančevačka policija radi.
Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je povod za napad saopštenje koje je tog dan izdala Omladina LSV povodom podrške Paradi ponosa.

Osim što SNP Naši i Obraz zakazuju kulturne konferencije u kojim brane čast pravoslavlja, a na kojima govori Mladen Obradović vođa Obraza koji osuđen je početkom septembra ove godine na osam meseci zatvora zbog širenja rasne i druge diskriminacije, oni nastavljaju sa krivičnim delima. U ovom slučaju, napadom na službene kancelarije jedne organizacije. 

 

(BILSV, 25. 09. 2013)



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2019. | Komentara: 0

Nedopustivo ponovno širenje govora mržnje

Zrenjaninski odbor Liga socijaldemokrata Vojvodine osudio je danas ponovno pojavljivanje grafita mržnje uperenih protiv pripadnika albanske nacionalne zajednice, koji su ovog puta osvanuli na stambenoj zgradi u jednom od najnaseljenijih delova grada.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2019. | Komentara: 0

Ako vlast, otvoreno preti i odbija da probleme rešavamo u skupštini, ostaje nam ulica

Odbornici Lige socijaldemokrata u Novom Bečeju napustili su Skupštinu zbog pretnji njihovom njihovom predsedniku opštinskog odbora Saši Šućurović na sednici veća i odbijanja da se problem Doma zdravlja i optužbe za kriminalne radnje sadašnjeg rukovodstva rasprave u institucijama.
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Posle telefona, Domu zdravlja isključili i internet

Posle skandalozne situacije, kada su isključeni telefoni Hitne pomoći i svi ostali telefoni Doma zdravlja u Novom Bečeju, a rukovodstvo ove institucije i lokalne samouprave nije obezbedilo alternativno rešenje više od 18 sati, Domu zdravlja sada je isključen i internet.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook