Obraz lepio plakate na prostorije Lige

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 09. 2013. | Komentara: 0

Obraz lepio plakate na prostorije Lige

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo upozorio je danas da klerofašistička organizacija Obraz, koju je Ustavni sud Srbije zabranio u junu 2012. i dalje radi nesmetano. Kako je na konferenciji za novinare istakao portpalol GrO LSV Pančevo Vladan Keljević, širom centra Pančeva od juče je moguće videti nalepnice sa natpisom „Odbrana 28.9.2013.“ i potpisom Srbski obraz.

LSV– Naravno da su epicentar lepljenja bile su službene prostorije odnosno, kancelarije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Policija je pozvana i izvršila je uviđaj, samo što ovog puta nije izostao ni snimak koji je zabeležen našim kamerama. Stoga sam ubeđen da nakon svih prethodnih napada na naše prostorije ovog puta nećemo ostati bez odgovora ko je počinilac – rekao je Keljević. Ukoliko tako ne bude, Keljević kaže da će biti slobodan da sumnja u čijem interesu pančevačka policija radi.
Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je povod za napad saopštenje koje je tog dan izdala Omladina LSV povodom podrške Paradi ponosa.

Osim što SNP Naši i Obraz zakazuju kulturne konferencije u kojim brane čast pravoslavlja, a na kojima govori Mladen Obradović vođa Obraza koji osuđen je početkom septembra ove godine na osam meseci zatvora zbog širenja rasne i druge diskriminacije, oni nastavljaju sa krivičnim delima. U ovom slučaju, napadom na službene kancelarije jedne organizacije. 

 

(BILSV, 25. 09. 2013)



Odbori LSV | Četvrtak, 18. 12. 2014. | Komentara: 0

SO Bela Crkva sprečila uzurpiranje utrina, pašnjaka i poljoprivrednog zemljišta

BELA CRKVA – Na današnjoj sednici Skupštine opština Bela Crkva, na inicijativu odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, donete su tri važne odluke koje su u interesu svih MZ na teritoriji opštine Bela Crkva, a sve sa namerom da se stopira nelegalno korišćenje i uzurpiranje pašnjaka i utrina. 
Odbori LSV | Utorak, 16. 12. 2014. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da podnese ostavku

ZRENJANIN – Gradski funkcioneri ni juče se nisu oglasili povodom toga što je prošle nedelje poništen tender za vodu, piše Blic, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine Vladimir Milošev podseća za taj list da je zrenjaninska vlast okupljena oko SNS prvo raskinula ugovor o izgradnji fabrike vode sa nemačkom Firmom "Vasertehnik", zbog čega je pokrenut i postupak međunarodne arbitraže u Vašingtonu, da bi zatim pompezno najavila rešenje problema vodosnabdevanja, već u 2015. godini, a da se sada danima krije od građana.
Odbori LSV | Utorak, 16. 12. 2014. | Komentara: 0

Ispitati šta je radio SVM

BAČKA TOPOLA – Nakon smene rukovodstva koje je sebi isplaćivalo stimulacije u vrednosti od 30.000 do 50.000 dinara, juče je Skupština opštine Bačka Topola izabrala novog predsednika opštine, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom parlamentu Radovan Radovanović rekao je za Blic tim povodom da je sve što je SVM radio gurnuto pod tepih i da treba formirati komisiju koja će utvrditi sporne isplate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook