Od 2012. bez pomaka u izgradnji obilaznice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 16. 10. 2015. | Komentara: 0

Od 2012. bez pomaka u izgradnji obilaznice

ZRENJANIN – Govoreći o problemu obilaznice oko Zrenjanina, u rubrici “Sučeljavanje” lista Zrenjanin,  pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton podsetio je da je njena izgradnja započeta pre više od dve decenije, a da od 2012. nema pomaka u tom poslu.

LSV

– Kao član LSV, koja je od 2008. do 2012. godine imala ozbiljno učešće u zrenjaninskoj vlasti, samo sam delimično zadovoljan učinjenim. Skupština grada je u tom periodu donela Generalni plan obilaznice, a započet je ozbiljan posao eksproprijacije zemljišta, što je preduslov za uspešan nastavak radova. Projektovan je most na Begeju, bez kog je nemoguće realizovati projekat, a izgrađena je traka od 2,62 km prema putu za Beograd. Nakon 2012. nije bilo pomaka u izgradnji obilaznice i do sada su davana samo obećanja – naveo je Marton. Dodao je da je grad zagušen tranzitnim saobraćajem teških kamiona zbog čega se obilaznica se mora završiti.

(BILSV, 16. 10. 2015)



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV oštro kritikuje stanje u zrenjaninskoj skupštini

Vladajuća većina u skupštini Grada Zrenjanin se prema opoziciji, a samim tim i prema  građanima ponaša vrlo neozbiljno i gotovo bahato, ocenio je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom parlamentu Aleksandar Marton objašnjavajući razloge zbog kojih nisu učestvovali na 24. sednici. Kako kaže, samo je LSV predala preko 450 pisanih predloga za dopune dnevnog reda i ni o jednom se do sada nije raspravljalo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

Predsednica Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević poručila je danas da LSV neće odustati od zahteva da Branka Bežanov bude smenjena sa funkcije zamenika predsednika Skupštine grada Novog Sada.
Odbori LSV | Utorak, 19. 03. 2019. | Komentara: 0

U Zrenjaninu baš ništa ne funkcioniše

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje nemar koji predstavnici gradske vlasti pokazuju u svim sferama (ne)funkcionisanja Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook