Od priče o izborima do najave o svetloj budućnosti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 12. 05. 2015. | Komentara: 0

Od priče o izborima do najave o svetloj budućnosti

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin ocenio je danas da je, od kako su počele najave lokalnih i pokrajinskih izbora, krenula lavina obećanja i najava o svetloj budućnosti, koja samo što nije stigla.

LSV
- Prošle su tri godine vladavine naprednjaka i naš grad, pokrajina i celokupna država su potpuno uništene: sve institucije su obesmišljene, uništeno je pravosuđe, školstvo, zdravstvo, vojska, privreda i moralne norme zdravog društva. Na najodgovornijim funkcijama su neobrazovani ljudi, prema svim pokazateljima smo najgori u Evropi i svetu, a jedino što raste je dug i medijski mrak – ističe se u saopštenju zrenjaninskih ligašica i ligaša. 

- Penzije i plate samo čekaju da eksplodiraju i budu više nego ikada što su bile. Samo je potrebno sačekati do izbora i ponovo glasati za naprednu ekipu, i biće sve kao u raju, samo malo strpljenja! – naglašava se u saopštenju LSV Zrenjanin.

Oni podsećaju da je Liga za ove tri, kako kažu, najcrnje godine u novijoj istoriji Srbije izborila promenu izbornog zakona za pokrajinske izbore, inicirala promenu Ustava i pokretanje procedure donošenja Zakona o finansiranju Vojvodine. 

- Time će zastupljenost političkih partija u Skupštini AP Vojvodine biti pravična, novim ustavom će Vojvodina dobiti autonomiju koju joj je oduzeo Milošević i Vojvodina će imati svoje prihode koje je imala dok je bila najrazvijenija regija jugoistočne Evrope, dok je danas nerazvijeni region Srbije - najsiromašnije i najzaostalije zemlje Evrope. Napori LSV uživaju punu podršku Evropske unije i ostatka civilizovanog sveta. Liga ne odustaje od borbe za Vojvodinu koja će raspolagati svojom imovinom i prihodima i imati svoje nadležnosti i tako sama upravljati svojom sudbinom. Na građanima je da na izborima procene šta je istina i šta je za njih korisnije – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

(BILSV, 12.05.2015)




Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook