Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 11. 2017. | Komentara: 0

Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

LSV

Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

(BILSV, 21.11.2017.)

Pismo možete pogledati u prilogu



Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 08. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninci podržali održavanje Dana piva

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je ovog vikenda akciju „Dani piva – DA“ tokom koje je prikupljano nekoliko stotina potpisa podrške Zrenjaninki i Zrenjaninaca da se manifestacija „Dani piva“ i dalje organizuje.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 08. 2012. | Komentara: 0

Ponovo kršeni zakoni u zrenjaninskoj skupštini

ZRENJANIN - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i bivši predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton upozorio je funkcionere koji su sada na pozicijama u lokalnoj samoupravi Zrenjanina da nezakonitostima ne mogu daleko dogurati.
Odbori LSV | Sreda, 22. 08. 2012. | Komentara: 0

Marton započinje susret sa Zrenjanincima

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton započinje susrete sa građanima. Prvi susret biće održan u sredu, 29. avgusta 2012. godine u prostorijama Gradskog odbora LSV u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 17/5, u terminu 10 do 12 sati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook