Opština Novi Bečej ulagala u bočarsku osnovnu školu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2016. | Komentara: 0

Opština Novi Bečej ulagala u bočarsku osnovnu školu

NOVI BEČEJ – Opština Novi Bečej sanirala je u toku zimskog raspusta školsku kuhinju u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Bočaru, gde su postavljene podne i zidne pločice. Predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović rekao je da je to još jedan primer da i bez velikih sredstava mogu da se urade značajne stvari.

 
- Svojevremeno smo rekonstruisali sanitarni čvor u Bočaru, zajedno sa Komunalcem, kada su njihovi radnici sve uradili bez naknade. Tada smo videli da postoji problem i u kuhinji, pa smo na isti način sredili kuhinju.Tako da je bočarska škola sada dobila sređenu kuhinju i drago mi je zbog toga – istakao je on i podsetio da je prošle godine dosta urađeno u školama ove opštine.
 
- Rekonstruisali smo sanitarne čvorove u Novom Miloševu u osnovnoj školi, kao i vranjevačkoj školi. Ovde u bočarskoj školi ima još ponešto da se uradi, ali je ona i dalje jedna od uređenijih, iako je zgrada stara – istakao je Saša Šućurović.
 
Inače, novina u bočarskoj školi je i moderna fono-laboratorija, koja će služiti za učenje stranih jezika, a za koju su sredstva obezbedili pokrajina i opština Novi Bečej. Pokazalo se da je prošlogodišnje ulaganje, kojim je sistem školskog grejanja unapređen, bio odličan potez, jer sada uštede za grejanje iznose čak oko 40 procenata.
 
(BILSV, 26.01.2016)



Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook