Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

KARAĐORĐEVO - U Karađorđevu je 26. oktobra održana Osnivačka skupština Mesne organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Karađorđevo. Na teritoriji ove Mesne zajednice ima 19 članova Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jednoglasno su izabrani za predsednika Mesne organizacije Đorđe Marjanović, a za potpredsednicu Jelena Tankosić.

LSV Karadjordjevo

Osnivačkoj skupštini je prisustvovao i u ime Saveta Mesne zajednice Karađorđevo pozdravio je njen predsednik Nenad Bodalec. U ime Opštinskog odbora Lige socijaldemokrta Vojvodine Bačka Topola prvom sastanku Lige socijaldemokrata Vojvodine u Karađorđevu prisustvovali su Dragana Kiškarolj, Dejan Keresteš, Miroslav Končar i Radovan Radovanović.

(BILSV, 29.10.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin još bez dana grada

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton najavio je u utorak da će se na jednom od predstojećih jesenjih zasedanja lokalnog parlamenta pred odbornicima naći inicijativa o određivanju Dana grada.
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Protiv odlaganja ispravljanja istorijske nepravde

SOMBOR - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je danas da će od denacionalizacije i pravedne restitucije otetih materijalnih dobara nakon Drugog svetskog rata u velikoj meri zavisiti hoće li Srbija sebe graditi kao građansku državu.
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninaca manje nego na prošlom popisu

ZRENJANIN - Prvi rezultati popisa pokazuju manji broj stanovnika u Vojvodini, a taj trend postoji i u Zrenjaninu, naveo je na današnjoj konferenciji za novinare regionalni koordinator LSV za Srednji Banat Marko Stanimirović. Prema njegovim rečima, jasno se pokazalo da je u svim delovima Srbije broj stanovnika manji u odnosu na prethodni popis.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook