Petar Horvat i dalje na čelu opovačkih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 07. 07. 2014. | Komentara: 0

Petar Horvat i dalje na čelu opovačkih ligaša

OPOVO - Na redovnoj izbornoj skupštini održanoj u petak 4. jula, opovački ligaši ponovo su jednoglasno za predsednika opštinskog odbora izabrali Petra Horvata kao i novi sastav opštinskog i mesnih odbora LSV Opovo.

LSV

Okupljeni članovi izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim radom i zalaganjem predsednika kao i  radom odbora tako da su odbori ostali u skoro identičnom sastavu uz manje neophodne izmene. U mesnim odborima rukovodstvo je ostalo isto osim izmene u mesnom odboru Sefkerin koji je dobio novog predsednika Nikolu Milićeva.

Predhodno su na skupštinama i organizacije Forum Žena LSV Opovo i  Omladina LSV Opovo izabrali novo rukovodstvo i formirali nove timove. Nova predsednica Foruma žena LSV Opovo je Sanja Mitrović, dok je koordinatorka za komunikaciju kao i predstavnica Foruma Opovo u skupštini Foruma žena LSV Slavica Đurović, koordinatorka za akciju Milica Drobnjak  i članica koordinacionog tima Marija Prodanov.

Za novog  predsednika omladine izabran je Robert Mažing, a potpredsednici su Jovana Krišan i Ivan Petrov. Na izbornoj skupštini u petak predsednik Horvat podneo je izveštaj o svom radu i postignutim rezultatima, analizirao trenutnu lokalnu situaciju i izneo planove za naredni period. Liga Socijaldemokrata Vojvodine Opovo u narednom periodu  usmeriće svoj rad na izradu projekata u oblasti sporta, omladine, kulture i informisanja i ostalih projekata u interesu naših građana.

(BILSV, 06. 07. 2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Privrednici uslovljavaju rađanje

KIKINDA - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se zaustavi praksa diskriminacije žena prilikom zapošljavanja. Od mladih žena poslodavci zahtevaju da potpišu papir kojim se obavezuju da neće rađati, istakla je Đurđina Jerinkić, predsednica FŽ GrO LSV Kikinda. Ona je na konferenciji za novinare istakla da je nedopustivo da se takvo postupanje prema ženama ne kažnjava, i to u društvu gde već godinama natalitet opada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook