Petar Horvat i dalje na čelu opovačkih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 07. 07. 2014. | Komentara: 0

Petar Horvat i dalje na čelu opovačkih ligaša

OPOVO - Na redovnoj izbornoj skupštini održanoj u petak 4. jula, opovački ligaši ponovo su jednoglasno za predsednika opštinskog odbora izabrali Petra Horvata kao i novi sastav opštinskog i mesnih odbora LSV Opovo.

LSV

Okupljeni članovi izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim radom i zalaganjem predsednika kao i  radom odbora tako da su odbori ostali u skoro identičnom sastavu uz manje neophodne izmene. U mesnim odborima rukovodstvo je ostalo isto osim izmene u mesnom odboru Sefkerin koji je dobio novog predsednika Nikolu Milićeva.

Predhodno su na skupštinama i organizacije Forum Žena LSV Opovo i  Omladina LSV Opovo izabrali novo rukovodstvo i formirali nove timove. Nova predsednica Foruma žena LSV Opovo je Sanja Mitrović, dok je koordinatorka za komunikaciju kao i predstavnica Foruma Opovo u skupštini Foruma žena LSV Slavica Đurović, koordinatorka za akciju Milica Drobnjak  i članica koordinacionog tima Marija Prodanov.

Za novog  predsednika omladine izabran je Robert Mažing, a potpredsednici su Jovana Krišan i Ivan Petrov. Na izbornoj skupštini u petak predsednik Horvat podneo je izveštaj o svom radu i postignutim rezultatima, analizirao trenutnu lokalnu situaciju i izneo planove za naredni period. Liga Socijaldemokrata Vojvodine Opovo u narednom periodu  usmeriće svoj rad na izradu projekata u oblasti sporta, omladine, kulture i informisanja i ostalih projekata u interesu naših građana.

(BILSV, 06. 07. 2014)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Nastavljena kampanja

NOVI SAD - Kampanja "Podvuci liniju" kojom Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva primenu i produženje važenja Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava, poznatijeg kao Zakon o lustraciji, nastavljena je i danas konferencijama za novinare u Vršcu i Bačkoj Topoli.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook