Peticija za izgradnju autobuskih stajališta u Vojlovici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 11. 09. 2013. | Komentara: 0

Peticija za izgradnju autobuskih stajališta u Vojlovici

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo pokrenuo je danas peticiju za izgradnju nedostajućih autobuskih stajališta u Vojlovici. Peticiju ćemo predati resornom većniku za saobraćaj i komunalne delatnosti Predragu Patiću – rekao je na današnjoj konferenciji portparol pančevačkog odbora LSV Vladan Keljević.

LSV- Ni na jednom od sedam stajališta u Vojlovici nije uređen prilaz. Jedino što postoji je stub sa brojem autobusa koji tu staje. Na tako neuređenim stajalištima deca svakodnevno čekaju prevoz do škole, a njihovi roditelji do posla – napomenuo je on i istakao da je Liga nedavno podnela amandman na budžet za ovu kodinu, tražeći da se Vojlovčanima izgradnjom stajališta obezbede adekvatni uslovi za život. Amandman je sadašnji većnik za saobraćaj, a tadašnji opozicioni odbornik Predrag Patić podržao, te Keljević ističe da sada nema razloga da se ne usliši rešavanje ovog problema.

(BILSV, 11.09.2013)



Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.
Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook