Počeo štrajk glađu odbornika u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 01. 2016. | Komentara: 0

Počeo štrajk glađu odbornika u Beloj Crkvi

BELA CRKVA - Troje odbornika, među kojima je i odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine Sandra Ristić, i jedan član Opštinskog veća u Beloj Crkvi stupili su večeras u štrajk glađu, jer nisu dobili odgovore koje su tražili. A novoizabrano opštinsko rukovodstvo, čiji izbor oni osporavaju, isključilo im je grejanje u skupštinskoj sali, u kojoj iz protesta spavaju od petka.

LSV

- Pošto još uvek nismo dobili odgovore od nadležnog ministarstva, stupili smo u štrajk glađu. Da je htelo, Ministarstvo je moglo sve da reši za pola sata - kazala je agenciji Beta Sandra Ristić.

Zahtevi odbornika koji protestuju su da Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu odgovori na prigovore koje su uložili na, kako tvrde, nelegalnu smenu lokalne vlasti u tom mestu koja se desila u petak. Oni traže i da se utvrdi ko je odgovoran za incidente koji su se desili u petak, kada privatno obezbeđenje nije dopustilo pojedinim odbornicima da uđu u zgradu opštine i kada je korišten i biber sprej.

(BILSV, 18.01.2016)



Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook