Počeo štrajk glađu odbornika u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 01. 2016. | Komentara: 0

Počeo štrajk glađu odbornika u Beloj Crkvi

BELA CRKVA - Troje odbornika, među kojima je i odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine Sandra Ristić, i jedan član Opštinskog veća u Beloj Crkvi stupili su večeras u štrajk glađu, jer nisu dobili odgovore koje su tražili. A novoizabrano opštinsko rukovodstvo, čiji izbor oni osporavaju, isključilo im je grejanje u skupštinskoj sali, u kojoj iz protesta spavaju od petka.

LSV

- Pošto još uvek nismo dobili odgovore od nadležnog ministarstva, stupili smo u štrajk glađu. Da je htelo, Ministarstvo je moglo sve da reši za pola sata - kazala je agenciji Beta Sandra Ristić.

Zahtevi odbornika koji protestuju su da Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu odgovori na prigovore koje su uložili na, kako tvrde, nelegalnu smenu lokalne vlasti u tom mestu koja se desila u petak. Oni traže i da se utvrdi ko je odgovoran za incidente koji su se desili u petak, kada privatno obezbeđenje nije dopustilo pojedinim odbornicima da uđu u zgradu opštine i kada je korišten i biber sprej.

(BILSV, 18.01.2016)



Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

ZRENJANIN - U noći između srede i četvrtka, 13. i 14. aprila, nepoznati vandali uništili su city light reklamu na Trgu dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu, na kojoj je postavljen plakat Lige socijaldemokrata Vojvodine na kom piše: "Zrenjanin ima budućnost", saopštio je danas Gradski odbor LSV Zrenjanin.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Smanjiti troškove poljoprivrednika

KIKINDA - Otvarajući konferenciju za novinare koja je bila posvećena akciji Lige socijaldemokrata za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, predsednik Gradske organizacije LSV Kikinda Miloš Šibul rekao je da je osnovi cilj ove akcije da se smanje troškovi poljoprivrednika, koji i ovako imaju velike namete.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook