Podrška odžačkim paorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Podrška odžačkim paorima

Odžaci, 06. marta - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Odžaci zahteva da policija što pre pronađe osobe koje su odnele kompletnu dokumentaciju u vezi sa licitacijom državnog zemljišta iz zgrade Opštine.

Traktori

Činjenica da je dokumentacija otuđena iz zgrade Opštine, uprkos video nadzoru, predstavlja javni šamar kako našim paorima, tako i Opštini, kao instituciji, pa zato hitnu reakciju očekujemo i od nadležnih u lokalnoj vlasti.

Dok se to ne rasvetli, blokadu opštinskih institucija smatramo legitimnim činom paora, čija su prava na pravednu i transparentnu licitaciju očigledno ugrožena.

Pored očiglednog javašluka u opštinskim institucijama, ovaj slučaj ukazuje da svakako treba ispitati da li je u pozadini ovakvog skandala korupcija. Tim pre,  jer se problemi u vezi sa opštinskim poljoprivrednim zemljištem ne pojavljuju prvi put.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Odžaci



Odbori LSV | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Peticija za uređenje prilaza

PANČEVO – Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine sa Strelišta uputio je peticiju Gradskom veću i Direkciji za izgradnju grada Pančeva da se uredi prilazni put do zgrada u Ulici Bore Stankovića pod brojevima 1, 3, 5, 7 i 9 na Strelištu.
Odbori LSV | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 1

Više pažnje usmeriti na kulturu

ZRENJANIN – Zbog restriktivnog budžeta, budžetske ustanove kulture teško ostvaruju sve planove i ideje, ali bez obzira na to, i dalje se realizuju kvalitetni programski sadržaji, istakla je  na konferenciji za novinare Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine članica tog odbora i direktorka Kulturnog centra Zrenjanina Ankica Dostanić.
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook