Pokloni za stanovnice Beočina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 10. 03. 2015. | Komentara: 0

Pokloni za stanovnice Beočina

BEOČIN – Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, članovi Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin razgovarali su sa sugrađanima o značaju ovog praznika i položaju žena u Srbiji.

LSV

Za stanovnice Beočina, koje su u subotu išle u pijačni pazar, ligašice su pripremile paketiće – cveće i medenjake, koje su sugrađankama uručivali ligaši.

(BILSV, 10.03.2015)




Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2016. | Komentara: 0

Novom Sadu su potrebni menadžeri, a ne političari

NOVI SAD - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnika Novog Sada Dušan Bajić još jedan je od poznatih Novosađana koji je za protal NSHronika.rs prokomentarisao rad Gradske vlade u protekle tri i po godine, izneo predloge o tome šta bi nova vlast trebalo prvo da uradi i iz svog ugla govorio o idelanom gradonačelniku.
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2016. | Komentara: 0

Šta je u pozadini odugovlačenja sa fabrikom vode?

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin zatražio je od čelnika aktuelne gradske vlasti da prestanu da obmanjuju javnost svako malo pomerajući rokove za fabriku vode i zatražio istinu o tome šta je u pozadini toliko godina odugovlačenja izgradnje fabrike vode.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV prikupila više od 70 hiljada potpisa za referendum

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne odustaje od borbe za poljoprivrednike. Do sada je LSV prikupila više od 70 hiljada od 100 hiljada potpisa koliko je potrebno za to da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta rekao je Radivoj Bata Đurić, iz Lige paora Vojvodine.





ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook