Ponovo uništeni bilbordi LSV u Bečeju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 03. 2016. | Komentara: 0

Ponovo uništeni bilbordi LSV u Bečeju

BEČEJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Bečeju Ferenc Tot upozorio je danas da su u roku od samo četiri meseca drugi put uništeni svi bilbordi LSV na teritoriji te opštine.

 
- Tokom ranih popodnevnih sati danas su uništeni celi bilbordi, logo i slogan naše kampanje. Očito da veoma pozitivne reakcije i simpatije koje građani opštine Bečej imaju prema nama i načinu vođenja kampanje izborne liste „Liga socijaldemokrata Vojvodine-Nenad Čanak-Digni glavu“ stvara osećaj straha kod onih kojima je pozitivna kampanja strana - navodi Tot.
 
On je podsetio da su u decembru 2015. godine plakate išarali crnom bojom, misleći da će ispod te boje mraka sakriti ono što smo su ligaši kao poruku uputili građanima pozivajući ih da podrže inicijativu Lige o raspisivanju referenduma protiv prodaje vojvođanske zemlje. Ovog puta su vandali bukvalno ogulili bilbord i poruku LSV „Digni glavu“ koja je bila namenjena građankama i građanima opštine Bečej.
 
- Ovo je primitivna varijanta javnog nastupa kojom se uništavaju materijalna dobra drugih i nanosi velika šteta konkurenciji. Verovali smo da su naši politički neistomišljenici sazreli, da neće cepati i zavijati bilborde u crno, s obzirom da su sve oko njih već zavili u tu boju – naveo je Tot i podsetio da su samo dan ranije, prilikom predaje liste za pokrajinske izbore u Novom Sadu fizički napadnuti članice i članovi LSV, pokrajinski poslanici, potpredsednik Vlade AP Vojvodine, član Odbora za bezbednost Narodne skupštine Republike Srbije i republički poslanik.
 
On je pozvao nadležne da otkriju, privedu i kazne vandale koji uništavaju imovinu, ali je i upitao kako je moguće da još uvek nisu identifikovali ni vinovnici decembarskog incidenta.
 

(BILSV, 24.03.2016)



Odbori LSV | Sreda, 02. 10. 2024. | Komentara: 0

Vrščani su uvek bili protiv mržnje, netolerancije i fašizma

Povodom 80 godina od oslobođenja Vršca od fašizma, sa ponosom se sećamo hrabrosti i žrtava onih koji su položili svoje živote za slobodu. Naši preci su pokazali neustrašivost, ujedinjeni u borbi protiv zla koje je pretilo da uništi sve ono što je svetlo i plemenito u ljudima.

Odbori LSV | Sreda, 02. 10. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski naprednjaci se stide antifašističke borbe

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je sramota što lokalna naprednjačka vlast već godinama zanemaruje Dan oslobođenja Zrenjanina u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Subota, 28. 09. 2024. | Komentara: 0

EPS da pod hitno reši problem sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANi zahteva od Elektroprivrede Srbije da pod hitno reše problem koji imaju mnogi građani Srbije, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune za utrošenu električnu energiju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook