Ponovo uništeni bilbordi LSV u Bečeju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 03. 2016. | Komentara: 0

Ponovo uništeni bilbordi LSV u Bečeju

BEČEJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Bečeju Ferenc Tot upozorio je danas da su u roku od samo četiri meseca drugi put uništeni svi bilbordi LSV na teritoriji te opštine.

 
- Tokom ranih popodnevnih sati danas su uništeni celi bilbordi, logo i slogan naše kampanje. Očito da veoma pozitivne reakcije i simpatije koje građani opštine Bečej imaju prema nama i načinu vođenja kampanje izborne liste „Liga socijaldemokrata Vojvodine-Nenad Čanak-Digni glavu“ stvara osećaj straha kod onih kojima je pozitivna kampanja strana - navodi Tot.
 
On je podsetio da su u decembru 2015. godine plakate išarali crnom bojom, misleći da će ispod te boje mraka sakriti ono što smo su ligaši kao poruku uputili građanima pozivajući ih da podrže inicijativu Lige o raspisivanju referenduma protiv prodaje vojvođanske zemlje. Ovog puta su vandali bukvalno ogulili bilbord i poruku LSV „Digni glavu“ koja je bila namenjena građankama i građanima opštine Bečej.
 
- Ovo je primitivna varijanta javnog nastupa kojom se uništavaju materijalna dobra drugih i nanosi velika šteta konkurenciji. Verovali smo da su naši politički neistomišljenici sazreli, da neće cepati i zavijati bilborde u crno, s obzirom da su sve oko njih već zavili u tu boju – naveo je Tot i podsetio da su samo dan ranije, prilikom predaje liste za pokrajinske izbore u Novom Sadu fizički napadnuti članice i članovi LSV, pokrajinski poslanici, potpredsednik Vlade AP Vojvodine, član Odbora za bezbednost Narodne skupštine Republike Srbije i republički poslanik.
 
On je pozvao nadležne da otkriju, privedu i kazne vandale koji uništavaju imovinu, ali je i upitao kako je moguće da još uvek nisu identifikovali ni vinovnici decembarskog incidenta.
 

(BILSV, 24.03.2016)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook