Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 06. 2018. | Komentara: 0

Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinda Miroslav Grujić pozdravio je početak radova na uređenju stambenog bloka „Galacka“. Radovi na uređenju pešačkih staza i mobilijara su počeli pre nekoliko dana i to posle skoro 20 godina i više Grujićevih apela za skupštinskom govornicom.

LSV

- Dugi niz godina pešači su suočeni s pukotinama i rupama koje zjape iz uništenih staza i trotoara. Da ne pričam kako prostor ispred zgrade izgleda nakon jačeg pljuska. O izgledu onog što je ostalo od fontane izlišno je i govoriti. Više puta sam i za skupštinskom govornicom ukazivao na ovaj problem i sugerisao da se otpočne s radovima. Nadam se da će neimari posao kvalitetno obaviti i da će ovaj prostor, na duže vreme, konačno biti uređen. Drago mi je što su radovi počeli pre nekoliko dana – kazao je Grujić. 
(BILSV, 13.06.2018)



Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.

Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 12. 2020. | Komentara: 0

Hitno utvrditi odgovornost za eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da u što kraćem roku istraže sve okolnosti vezane za današnju eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 12. 2020. | Komentara: 0

Ravnopravnost i bolji život osoba sa invaliditetom svakodnevna su obaveza svih građanki i građana

Članice i članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad žele da danas, 3. decembra, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, podsete javnost na to da ravnopravnost i bolji život osoba sa invaliditetom jesu i moraju biti svakodnevni zadatak, ne samo institucija, nego i svih građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook