Priprema programa za rekonstrukciju komunalnog sektora u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 21. 06. 2014. | Komentara: 0

Priprema programa za rekonstrukciju komunalnog sektora u Novom Sadu

NOVI SAD, 21. jun - Priprema i izrada detaljnog plana rekonstrukcije komunalnog sistema grada jedna je od glavnih potreba Novog Sada, a samim tim i prioriteta u našem radu.

LSVU vezi sa tim, formirali smo tim koji prikuplja kako pozitivna tako i negativna iskustva u regionu jer plan koji sačinimo mora na dugi rok obnoviti i unaprediti rad komunalnog sektora - rekao je sinoć predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Robert Kolar.
 
Loša organizacija komunalnog sektora i problemi u njegovom radu nisu nešto sa čime se Novi Sad suočava od juče, nego odgovornost za to snose i prethodne gradske vlasti, što je Liga socijaldemokrata Vojvodine u više navrata jasno i rekla.
Ipak, iako loš, sistem je ranije nekako funkcionisao, dok je u protekle dve godine u potpunosti devastiran.
 
- Kada bude gotov, taj plan koji pravimo mora omogućiti da se ispravi sve što je sada upropašteno nestručnim, uskostranačkim i interesnim rukovođenjem ljudi koji su se dočepali novosadskih javnokomunalnih preduzeća, kao nagrade za održavanje većine gradskoj vlasti. To će biti glavna smernica za naše buduće upravljanje gradom i dokument koji ćemo ponuditi građanima i za njega tražiti podršku - dodao je Kolar.
 
On je potom predložio, a Gradski odbor izabrao, novi sastav Izvršnog odbora, kojem je jedan od glavnih zadataka intenzivniji rad na terenu, veći broj uličnih i drugih akcija, kao i učvršćivanje sve veće podrške i priliva novih članova koji LSV, kao najjača opoziciona stranka u gradu, beleži u sva 42 mesna odbora u gradu i prigradskim naseljima.
 
Gradski odbor LSV sinoć je izabrao i novi sastav Statutarane komisije.
 
Biro za informisanje
Gradskog odbora LSV Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook