Promocija zdravih stilova života

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 17. 10. 2015. | Komentara: 0

Promocija zdravih stilova života

VRŠAC – Povodom Svetskog dana hrane, u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac juče je održano predavanje ,,Promocija zdravih stilova života“.

LSV

Specijalista strukovni nutricionista dijetetičar Svetlana Joca, inače predsednica Foruma žena GrO LSV Vršac, upoznala je prisutne sa činjenicama o tome da zdravi stilovi života podrazumevaju pravilnu i zdravu ishranu, fizičke aktivnosti, odvikavanje od pušenja...Takođe, ona je govorila o rizicima od bolesti koje izazivaju pušenje i napravilna ishrana. Istaknuto je da je za sprovođenje zdravih stilova života prvo potrebna želja, a onda i volja da se to uradi. Nakon predavanja, prisutni su se mogli poslužiti zdravom hranom (med,voće,mlečni proizvodi,...). Predsednik GrO LSV Vršac Dušan Vladislav iskoristio je priliku da za sledeći petak najavi novu Tribinu na temu ,,Zakon i prava potrošača“.

(BILSV, 17. 10. 2015)



Odbori LSV | Sreda, 02. 08. 2023. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast kriva što su plate u Zrenjaninu niže od republičkog i pokrajinskog proseka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poručuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti odgovorni za to što se u Zrenjaninu živi loše, čak ispod proseka pokrajine i republike.
Odbori LSV | Utorak, 01. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novom Sadu je potrebno zelenilo, a ne dodatna urbanizacija

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani neće prisustvovati današnjoj sednici Skupštine grada Novog Sada i to je, kaže predsednik odborničke grupe Robert Kolar, njihov način da protestuju. Na današnjoj sednici odbornici raspravljaju o rebalansu budžeta, ali i o početku radova na izgradnji „Novog Sada na vodi“.
Odbori LSV | Subota, 29. 07. 2023. | Komentara: 0

Grujić: Nedovoljno investicija u obrazovanje i druge segmente

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić zamerio je gradskoj vlasti nedostatak investicija u obrazovanje, ali i druge segmente društva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook