Promocija zdravih stilova života

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 17. 10. 2015. | Komentara: 0

Promocija zdravih stilova života

VRŠAC – Povodom Svetskog dana hrane, u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac juče je održano predavanje ,,Promocija zdravih stilova života“.

LSV

Specijalista strukovni nutricionista dijetetičar Svetlana Joca, inače predsednica Foruma žena GrO LSV Vršac, upoznala je prisutne sa činjenicama o tome da zdravi stilovi života podrazumevaju pravilnu i zdravu ishranu, fizičke aktivnosti, odvikavanje od pušenja...Takođe, ona je govorila o rizicima od bolesti koje izazivaju pušenje i napravilna ishrana. Istaknuto je da je za sprovođenje zdravih stilova života prvo potrebna želja, a onda i volja da se to uradi. Nakon predavanja, prisutni su se mogli poslužiti zdravom hranom (med,voće,mlečni proizvodi,...). Predsednik GrO LSV Vršac Dušan Vladislav iskoristio je priliku da za sledeći petak najavi novu Tribinu na temu ,,Zakon i prava potrošača“.

(BILSV, 17. 10. 2015)



Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook