Pronaći odgovorne za uništavanje bilborda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 04. 12. 2015. | Komentara: 0

Pronaći odgovorne za uništavanje bilborda

BEČEJ – Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot upozorio je da su u roku od nekoliko dana uništeni svi bilbordi LSV „Zemlja nije na prodaju“ na teritoriji opštine Bečej, na ulazima i na izlazima iz te opštine, kao i u užem centru Bečeja.

LSV

Tot je pozvao nadležne organe da otkriju počinioce koji uništavaju privatnu svojinu.
– Uradili su to crnom bojom, misleći da će ispod te boje mraka sakriti ono što smo mi kao poruku uputili građanima pozivajući ih da podrže inicijativu LSV o raspisivanju referenduma protiv prodaje vojvođanske zemlje – rekao je Tot. Podsetio je da LSV širom AP Vojvodine sakuplja potpise za raspisivanje referenduma sa pitanjem: Da li Republika Srbija treba da zakonima zaštiti naše poljoprivrednike od nelojalne konkurencije iz inostranstva i tajkuna po pitanju prodaje poljoprivrednog zemljišta i dugoročnog zakupa državnog poljoprivrednog zemljišta? Tot je ocenio i da je uništavanje bilborda neočekivano, iako se od političkih protivnika kojima smeta to što je LSV iz dana u dan sve jača u Bečeju i onima kojima smeta sve što ima predzank „Vojvodina“ ili „vojvođansko“, može očekivati sve i svašta.
– Samo neko ko nema šta da kaže može pribeći nedopustivoj akciji farbanja u crno poruka drugih. Neobuzdana i primitivna varijanta javnog nastupa kojom se uništavaju materijalna dobra drugih.Takođe, nanosi se velika šteta, a nama uskraćuje pravo, jer se na ovaj način uskraćuje mogućnost da informišemo javnost u Bečeju, da obavestimo javnost da se LSV svim sredstvima bori da sačuva vojođansku zemlju – rekao je Tot ponovivši da očekuje reakciju nadležnih.
– Da se privedu nalogodavci i plaćenici koji rade nedopustiv posao,a mi obećavamo građankama i građanima opštine Bečej da ćemo i dalje strpljivo i civilizovano pokušati da našim porukama dođemo do svih građana, nijednog trenutka se ne plašeći naših političkih neistomišljenika – naveo je on. Ocenio je da je reč o očiglednom izrazu panike Liginih političkih protivnika i znak da se LSV bori za pravu stvar.
– Imamo dovoljno pameti i svesti da se usprotivimo tome i da pokažemo svima da se borimo za pravu stvar i da su istina i pravda na nasoj strani – zaključio je Tot.

(BILSV, 04. 12. 2015)



Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Promene u Srbiji uvek kreću iz gradova poput Kikinde, Zrenjanina i Novog Sada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je koalicionu listu „Izaberi promenu – Ujedinjena opozicija Kikinde – Mirko Šoć“ i izrazio zadovoljstvo što je kandidat LSV – VOJVOĐANI profesor Miroslav Grujić prvi na izbornoj listi ovog političkog saveza. 
Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani ujedinjeni protiv režima

LSV – VOJVOĐANI su važan deo najšire opozicione koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook