Rekonstrukcija neće doneti ništa bolje Novosađanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 14. 06. 2014. | Komentara: 0

Rekonstrukcija neće doneti ništa bolje Novosađanima

NOVI SAD - Šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin istakla je juče da bi umesto rekonstrukcije gradske vlasti i smena terbalo raspisati vanredne izbore.

LSV

- Ove smene neće doneti ništa bolje građanima, jer su u vlasti ostali svi oni koji su i do sada tamo bili. Sa starim igračima teško da će biti bolje – rekla je ona i dodala da je Srpska napredna stranka sada potpuno preuzela odgovornost za dobre i loše rezultate u funkcionisanju grada. 

- Mi ne želimo da prejudiciramo rad ljudi koji su predloženi ali ovo do sada nam je pokazalo da tu promena neće biti i jedino što je tu najveća odgovornost i teret na Srpskoj naprednoj stranci koja će morati da trpi sve posledice delovanja i nedelovanja svojih koalicionih partnera – naglasila je Zlata Peričin.

(BILSV, 14.06.2014)



Odbori LSV | Nedelja, 02. 06. 2019. | Komentara: 0

LSV traži besplatan prevoz za sve pančevačke učenike i studente

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo zatražio je od Skupštine grada Pančeva da na prvoj sledećoj sednici donese odluku o finansiranju prevoza za sve učenike i studente sa područja ovog grada.
Odbori LSV | Sreda, 29. 05. 2019. | Komentara: 0

Zrenjanin nema budućnost bez mladih

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović ponovo je danas zatražila od predstavnika gradske vlasti da oforme radnu grupu koja bi radila na poboljšanju položaja mladih u našem gradu kako bi se sprečio njihov masovni odlazak iz našeg grada.
Odbori LSV | Sreda, 29. 05. 2019. | Komentara: 0

Produženje grejne sezone je dobra vest

Nakon umanjenja majskih računa za grejanje, produženje grejne sezone u Novom Sadu je još jedna dobra vest. Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Gradskog veća kojom će grejna sezona ubuduće trajati od 1. oktobra do 15. maja ukoliko to bude neophodno.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook