Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 29. 04. 2016. | Komentara: 0

Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

NOVI SAD – Šef izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar izjavio je da je LSV na izborima u Novom Sadu ostvarila slabiji rezultat nego 2012. godine, ali da je to prihvatljiv rezultat.
 
 

 

- Prosto, stranka funkcioniše i u uslovima kad stagnira, kada ima veće ili manje rezultate, to je deo političkog života – kazao je Kolar za Politiku ističući da izbori za Novi Sad još nisu gotovi jer će 8. maja biti ponovljeni na pet biračkih mesta zbog nepravilnosti.

 

Kolar kaže i da je SNS ostvarila impozantne rezultate u Novom Sadu, ali da je kampanja te stranke bila takva da je ljudima unapred predočen ishod, tako da su oni ostali kod kuće. On je kao nagađanja odbacio priče da je Pokret „Dosta je bilo“ odvukao deo biračkog tela LSV.

 

- Novosađani koji su im dali podršku treba da budu svesni da ta politička grupacija ima rigidne stavove o privredi, ekonomiji, autonomiji Vojvodine i da je njihov lider govorio da APV i njenu administraciju treba ukinuti - podseća Kolar i dodaje da LSV ne deli te stavove. 

 

(BILSV, 29. 04. 2016)




Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

LSV Subotica: Istaknite zastavu Vojvodine

SUBOTICA – Liga socijaldemokrata Vojvodine se 22 godine bori za jedno te isto: da se Vojvodini vrati zakonodavna, izvršna i delimično sudska vlast. Svo to vreme LSV traži da prihodi koji se ubiraju u Vojvodini tu i ostanu.
Odbori LSV | Utorak, 21. 02. 2012. | Komentara: 0

Isplaćivati osiguranje sportistima

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za sport Gradskog odbora LSV Zrenjanin i član Gradskog veća zadužen za resor sporta mr Vojislav Matić i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški, predstavili su danas na konferenciji za novinare inicijativu Saveta da se iz budžeta grada Zrenjanina ubuduće isplaćuje osiguranje sportista i podsetili ovom prilikom na zalaganje stručnog tima GrO LSV Zrenjanin za približavanje sporta građankama i građanima.
Odbori LSV | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti bolje uslove za poljoprivrednike

ZRENJANIN - Predsednik Odbora za poljoprivredu Gradskog odbora LSV Zrenjanin i član Gradskog veća grada Zrenjanina, zadužen za resor poljoprivrede Petar Mihajlov, na današnjoj konferenciji za novinare pričao o mogućim problemima u  subvencionisanju ratarske proizvodnje za ekonomsku 2012. godinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook