Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 29. 04. 2016. | Komentara: 0

Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

NOVI SAD – Šef izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar izjavio je da je LSV na izborima u Novom Sadu ostvarila slabiji rezultat nego 2012. godine, ali da je to prihvatljiv rezultat.
 
 

 

- Prosto, stranka funkcioniše i u uslovima kad stagnira, kada ima veće ili manje rezultate, to je deo političkog života – kazao je Kolar za Politiku ističući da izbori za Novi Sad još nisu gotovi jer će 8. maja biti ponovljeni na pet biračkih mesta zbog nepravilnosti.

 

Kolar kaže i da je SNS ostvarila impozantne rezultate u Novom Sadu, ali da je kampanja te stranke bila takva da je ljudima unapred predočen ishod, tako da su oni ostali kod kuće. On je kao nagađanja odbacio priče da je Pokret „Dosta je bilo“ odvukao deo biračkog tela LSV.

 

- Novosađani koji su im dali podršku treba da budu svesni da ta politička grupacija ima rigidne stavove o privredi, ekonomiji, autonomiji Vojvodine i da je njihov lider govorio da APV i njenu administraciju treba ukinuti - podseća Kolar i dodaje da LSV ne deli te stavove. 

 

(BILSV, 29. 04. 2016)




Odbori LSV | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevićeva i Marton održali javni čas o antifašizmu

ZRENJANIN - Potpredsednica Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine Maja Sedlarević i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton održali su danas, učenicima Zrenjaninske gimnazije u Gradskoj kući u Zrenjaninu, javni čas posvećen antifašizmu.
Odbori LSV | Petak, 30. 09. 2011. | Komentara: 0

Prikuplja se pomoć za korisnike narodne kuhinje u Rumi

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma i Forum žena LSV Ruma pokrenuo je dobrotvornu kampanju pod nazivom "ŠIROKO SRCE kao ravnica". Kako je navedeno u saopštenju, cilj akcije je da se građani pridruže velikom jesenjem spremanju i širokog srca poklone letnju, ali i ostalu odeću koja im više nije potrebna. Odeća će posredstvom Crvenog krsta biti prosleđena onima kojima je najpotrebnija.
Odbori LSV | Sreda, 28. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligaši očistili naziv Ujvidek na ulazu u Novi Sad

NOVI SAD - Članice I članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očistili su danas tablu na ulazu u grad na kojoj je pre nekoliko dana neko sprejom preškrabao natpis Ujvidek.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook