Ristić: Ako ne dobijemo odgovor, večeras stupamo u štrajk glađu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 01. 2016. | Komentara: 0

Ristić: Ako ne dobijemo odgovor, večeras stupamo u štrajk glađu

BELA CRKVA - Predsednica Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornica LSV u Skupštini opštine Bela Crkva Sandra Ristić izjavila je danas da će odbornici, koji četvrti dan iz protesta spavaju u sali lokalnog parlamenta, večeras stupiti u štrajk glađu, ukoliko ne dobiju odgovor od nadležnog ministarstva na prigovore koje su uložili na, kako tvrde, nelegalnu smenu lokalne vlasti u tom mestu.

 
- Poslali smo svu dokumentaciju ministarki za državnu upravu i lokalnu samoupravu Kori Udovički. Ukoliko večeras do 20 sati ne dobijemo odgovor od nje, stupićemo u štrajk glađu - kazala je Ristić za agenciju Beta. Dodala je da je utvrđeno da nije postojao nikakav ugovor o unajmljivanju privatnog obezbeđenja, koje je u petak zabranjivalo odbornicima LSV-a i Demokratske stranke da uđu u zgradu Skupštine opštine.
 
- Dakle, reč je o nasilnicima i batinašima - ocenila je Sandra Ristić. 
 
(BILSV, 18.01.2015)



Odbori LSV | Utorak, 31. 05. 2011. | Komentara: 0

Asfaltiranje ulica i rekonstrukcija rasvete u gradu Zrenjaninu i naseljenim mestima

ZRENJANIN - Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" i član Predsedništva LSV istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da je u toku program rehabilitacije putne infrastrukture u gradu i naseljenim mestima, čime će stanje putne mreže biti značajno popravljeno. Projekat vredan 320 miliona dinara sprovodi se sredstvima iz Fonda za kapitalna ulaganja, dodao je on.
Odbori LSV | Utorak, 31. 05. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici su hteli vožnju do Beograda, a ne blokade

KIKINDA - Predsednik Gradskog odbora LSV Kikinda Miloš Šibul danas je, nakon što je sa svojim paorima proveo dan i noć u Žitištu, na konferenciji za novinare izneo zvanične stavove LSV u vezi sa zemljoradničkim protestima.
Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Velika podrška inicijativi LSV za ukidanje godišnje registracije traktora

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine tokom aprila pokrenula je akciju za ukidanje obaveze godišnje registracije poljoprivrednih mašina, i do sada je naišla na veliki odziv građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook