Rukovodstva javnih preduzeća bez kontrole

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 10. 01. 2014. | Komentara: 0

Rukovodstva javnih preduzeća bez kontrole

NOVI SAD – Osam javnih preduzeća u Novom Sadu godinu je završilo sa minusom od oko 930 miliona dinara, a uključujući izdašne subvencije iz gradskog budžeta taj minus prelazi milijardu dinara, piše danas Blic.

LSV

Šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin kaže za taj list da se u javnim preduzećima nedomaćinski ponašaju, da su rukovodstva bez ikakve kontrole i niko nema plan racionalizacije.
– Ukazivali smo na loše stanje u javnim preduzećima, naročito u „Stanu“ i „Zelenilu“. Gradonačelnik i gradsko veće nisu direktno odgovorni, ali su u obavezi da kontrolišu njihov rad – naglasila je Peričinova.

(BILSV, 10. 01. 2014)



Odbori LSV | Nedelja, 30. 06. 2019. | Komentara: 0

Odbornici treba da budu informisani o problemima i mogućim rešenjima

Nakon što je 60 predloga LSV za dopunu dnevnog reda skupštinska većina odbila da stavi na dnevni red, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini Aleksandar Marton izjavio je da je puno problema u Zrenjaninu i da bi odbornici trebali da budu informisani o njima, kao i o mogućim načinima rešavanja.
Odbori LSV | Nedelja, 30. 06. 2019. | Komentara: 0

Dunav će opet biti čist i plav!

Dan Dunava, 29. jun u Novom Sadu, sinoć je na Sunčanom keju obeležen koncertom gudačkog kvarteta "Korona" u organizaciji Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine. Okupljeni građani i prolaznici imali su prilike da provedu prelepo letnje veče pored reke i uživaju slušajući "Na lepom plavom Dunavu" i brojne druge kompozicije. 
Odbori LSV | Sreda, 26. 06. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast bahata i otuđena od naroda

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine napustili su 28. sednicu Skupštine grada Zrenjanina nakon što su predstavnici većine odbili da uvrste ijednu tačku predloženih dopuna dnevnog reda od velike važnosti za stanovnike Zrenjanina i svih sela.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook