Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 27. 04. 2016. | Komentara: 0

Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je nakon glasanja na izborima izvesno da će SNS samostalno moći da vodi Novi Sad, a od ponavljanja izbora zavisi da li će imati punih 39 odbonika.

 

On je u izjavi za portal Radija 021 rekao da smatra da će SNS ponovo biti sa SPS i time obezbediti lagodnu većinu za naredne četiri godine, a ukoliko se ponovi preletanje nekih odbornika naprednjaci neće morati da brinu i pored jačanja opozicije.

 

- Sledeći mandat koji SNS ima, koliko god izgledao lakši jer nema onolike klike raznih grupacija neophodnih za držanje većine, donosi ipak veću odgovornost jer ćemo imati priliku da vidimo da li su sve investicije o kojima se pričalo da su pokrenute i koje je grad debelo finansirao, da li je to nešto kvalitetno ili će to biti samo jedan od tigrova od papira - navodi Kravić.

 


(BILSV, 27.04.2016)




Odbori LSV | Petak, 28. 06. 2013. | Komentara: 0

Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

NOVI SAD, 28. jun - Navodi iz današnjeg zajedničkog saopštenja Gradskog odbora SPO i Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav su bolesne konstrukcije u pokušaju da se mafijaški obračuni predstave kao politički.
Odbori LSV | Utorak, 25. 06. 2013. | Komentara: 0

Fotelje umesto programa i ideologije

PANČEVO – Događaji koji su se desili u u četvrtak na sednici skupštine grada označavaju još samo jedan poraz svih Pančevaca i Pančevki, označava još jednu političku ujdurmu, nepoštenje i stvaraju negativnu sliku o političarima zbog čega građani imaju takav stav o politici uopšte, istakao je danas portparol Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, Vladan Keljević.
Odbori LSV | Utorak, 25. 06. 2013. | Komentara: 0

U Zrenjaninu vladajuća koalicija na izdisaju

ZRENJANIN – Poslednja sednica zrenjaninske skupštine dokazala da je vladajuća koalicija sve nestabilnija i nesigurnija u opravdanost načina na koji lokalna samouprava funkcioniše, i sve je očiglednije da je ta koalicija na izdisaju i da je ovakvo stanje neodrživo, ocenio je danas odbornik LSV u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook