Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 30. 01. 2015. | Komentara: 0

Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

Novi Sad, 30. januar - Osveštanjem vodovoda Novi Sad je osramoćen pred samim sobom, širom države, a bruka je doživela i međunarodne razmere. Članak u britanskom „Dejli Miroru“ koji je vest o osveštavanju vode u našem gradu uporedio sa epizodom iz legendarne serije „Mućke”, to i dokazuje.
 
LSV
Budući da ni posle deset dana niko nije odgovarao zbog ove bruke, niti je bilo ko od njih, ili iz gradske vlasti, priznao grešku ili to osudio, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vladajuće koalicije u Novom Sadu da odgovorni u JKP „Vodovod i kanalizacija” budu smenjeni.
 
Ukoliko to ne bude učinjeno tokom iduće nedelje, biće jasno da nema te štete i sramote koja se ne može naneti Novom Sadu dok se dodaje većina ovoj gradskoj vlasti. U tom slučaju, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će na narednoj sednici Skupštine grada podneti inicijativu za njihovu smenu, pa neka to onda kažu i građanima u lice.
 
Ovim besmislenim gestom uspeli su da uvrede sve građanke i građanke, bez obzira na to da li su vernici bilo koje veroispovesti ili nisu.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

KIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninska apoteka jedna od najsnabdevenijih u Srbiji

ZRENJANIN - Direktorka Apoteke Zrenjanin mr ph Edita Fuks Hodi, izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu da je zahvaljujući stručnosti kadra i uspešnom radu, koji prati tradicija od 230 godina apotekarstva u gradu, Zrenjanin danas jedan od najsnabdevenijih gradova u Srbiji.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Otvorene prostorije LSV u Malom Iđošu

MALI IĐOŠ - Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Mali Iđoš otvorila je stranačku kancelariju u ovom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook