SNS gazi sopstveni dogovor

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2016. | Komentara: 0

SNS gazi sopstveni dogovor

ZRENJANIN - Nakon što je načelnik Komunalne policije Igor Virijević, član Srpske napredne stranke, na sastanku sa predstavnicima političkih partija, na kome je tema bila lepljenje predizbornih plakata na javnim površinama, izjavio da je postignut zajednički dogovor kako će izgledati grad pre i posle izbora, predstavnici SNS su pokazali šta misle o tom dogovoru.

 
Kako je saopštio Gradski odbor LSV Zrenjanin, ovaj grad su preplavili plakati Srpske napredne stranke koji su lepljeni na javnim površinama i po drveću i šalju jasnu poruku da oni misle da su iznad zakona i da za njih ne važe dogovori. Osim što na ovaj način ruže grad, u svom maniru da danas govore jedno, sutra rade drugo nastavili su naprednjaci u Zrenjaninu i u predizbornoj kampanji, ističu ligaši.
 
- Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu pita dokle će vladajuća koalicija obmanjivati javnost i zanemarivati interese građana. Postavljamo pitanje da li to zrenjaninski naprednjaci pokazuju da im je više stalo do stranačkog interesa nego do opšte dobrobiti našeg grada i građana. Kao što nisu ispunili obećanja koja su dali građanima u vezi za fabrikom vode, izgradnjom obilaznice, brzog puta do Beograda i mnoga druga, tako ni u kampanji ne mogu da drže reč jedan jedini dan – navedeno je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.
 
Oni podsećaju da je LSV prva stranka koja je u Zrenjaninu još 2008. godine inicirala potpisivanje međustranačkog sporazuma o lepljenju predizbornog propagandnog materijala.
 
- Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da interesi jedne grupacije budu ispred interesa celog grada i svih građana koji u njemu žive. Mi želimo da naš grad bude lepše mesto za život, jer Zrenjaninci i Zrenjaninke zaslužuju bolje. Zbog toga pozivamo građane da 24. aprila dignu glavu i kažu ne bahatosti, neodgovornosti i nepristojnosti – zaključuje se u saopštenju.
 
(BILSV, 31.03.2016)



Odbori LSV | Petak, 15. 07. 2011. | Komentara: 0

Temerinski ligaši podneli krivične prijave zbog malverzacija

NOVI SAD - Opštinski odbor LSV Temerin podneo je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, protiv odgovornih u mesnim zajednicama i lokanoj samoupravi u tom mestu zbog sumnje da je bilo zloupotrebe službenog položaja i malverzacija sa mesnim samodoprinosom " izavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik OO LSV Temerin Robert Karan.
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV zatražio vraćanje imovine i para gradu

ZRENJANIN - Rođendansku nedelju Lige socijaldemokrata Vojvodine, zrenjaninske aktivistkinje i aktivisti LSV započeli su akcijom "Vratimo imovinu i pare gradu", tokom koje su sa sugrađankama i sugrađanima na nekoliko lokacija, razgovarali o značaju što hitnijeg donošenja zakonske regulative kojom će lokalnim samoupravama biti vraćeno ono što im je devedesetih godina oduzeto.
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

KIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook