SNS opet nasilno menja vlast u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 01. 2016. | Komentara: 0

SNS opet nasilno menja vlast u Beloj Crkvi


LSV

BELA CRKVA – Predsednica Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva Sandra Ristić izjavila je danas da se Srpska napredna stranka sprema da na sutrašnjoj vanrednoj sednici skupštine nasilno smeni vlast u toj opštini. Kako prenosi  portal autonomija. info, Ristić je istakla da SNS trenutno ima dva odbornika, ali da je, prema informacijama LSV, danas u Jagodinu odvežen pun autobus lokalnih odbornika, koji su zbog pritisaka i ucena potpisali podršku SNS. Ona je ukazala i da su svi ti odbornici trenutno nedostupni i da će autobusom biti vraćeni sutra, kada se pretpostavlja da će biti održana vanredna sednica i smenjena aktuelna vlast.
 
– Ukoliko sednica bude održana sutra to će značiti kršenje svih procedura za sazivanje vanrednih skupština, jer je definisano da takve sednice moraju da se zakažu tri dana ranije – rekla je Ristić. Ona je istakla i da će se LSV zbog toga obratiti svim nadležnim institucijama.
 
Ristić je navela i da je otimanje vlasti u Beloj Crkvi dokaz na šta je sve spremna SNS, koja je svoju predizbornu kampanju gradila na optužbama na račun bivšeg potpredsednika Jedinstvene Srbije i zamenika predsednika opštine Bela Crkva Marjana Aleksića, koji je nedavno prešao u SNS i postao, kako je navela, perjanica te stranke u Beloj Crkvi.
 
– LSV je zbog toga, kao i još neke stranke, organizovala danas skupljanje potpisa za smenu zamenika predsednika opštine Marjana Aleksića – dodala je Sandra Ristić. Ona je istakla i da je i sama bila žrtva pretnji i da, zbog toga što je odlučila da se ne prikloni SNS, očekuje da će dobiti otkaz.
 
– Neće to biti ni prvi ni poslednji put da gubim posao, ali ja imam obraz i ostajem dosledna LSV, koja neće olako preći preko ovakvih dešavanja – rekla je Ristić. 
 
(BILSV, 14. 01. 2016)



Odbori LSV | Subota, 28. 09. 2024. | Komentara: 0

EPS da pod hitno reši problem sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANi zahteva od Elektroprivrede Srbije da pod hitno reše problem koji imaju mnogi građani Srbije, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune za utrošenu električnu energiju.
Odbori LSV | Petak, 27. 09. 2024. | Komentara: 0

SNS sprečava odbornike Skupštine grada Novog Sada da rade svoj posao

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik, koja je trebala da predsedava vanrednom sednicom, ističe da ih je vladajuća većina sada fizički sprečila da održe sednicu o problemu pijaće vode, jer im je to jedini preostali način da spreče razgovor o ovoj bitnoj temi.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 09. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo pomoć poljoprivrednicima zbog posledica suše

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI ponovo skreće pažnju na jedan od gorućih problema sa kojim se trenutno suočavaju građani Vojvodine – drastično smanjenje prinosa poljoprivrednih kultura usled suše. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook