Sportski savez grada Zrenjanina žrtva politike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Sportski savez grada Zrenjanina žrtva politike

ZRENJANIN - Član Saveta za sport Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški rekao je na konferenciji za novinare da je vođenje Saveza otežano, jer se njegov rad blokira i ignoriše, a sredstva se teško dobijaju.

LSV

Kako je rekao, zrenjaninskom Sportskom savezu u budućnosti ipak predstoji borba za položaj u gradu, jer signali koje šalje nova gradska vlast ne ulivaju nadu.

- Pozicija je sačuvana isključivo odnosom prema članicama, trudom i radom. Organizovali smo predstavljanje Zakona o sportu, razna takmičenja, izlazili smo na teren, redovno smo obaveštavali javnost o našem radu i moja vrata su za sve uvek bila otvorena - podsetio je Bogaroški.

On se osvrnuo i na izbornu Skupštinu SSGZ na kojoj je 117 delegata biralo organe upravljanja Saveza. Na toj sednici je Bogaroški ponovo izabran za generalnog sekretara Saveza.

- Sportske organizacije su izborom novih ljudi potvrdili da je ova sportska organizacija bila uspešna u razvijanju sporta i premeštanju značajnih sportskih događaja iz velikih gradova u Zrenjanin. Novo rukovodstvo Saveza čine provereni sportski radnici, koji će nastaviti kontinuitet u radu, sa tendencijom jačanja, koje će se zasnivati na kvalitetu, tako da gradski čelnici neće moći da ignorišu činjenicu  da je to ipak krovna organizacija, prepoznata kao nosilac svih aktivnosti - istakao je Srđan Bogaroški.

(BILSV, 06.11.2012)



Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

25 hiljada potpisa za trajnu registraciju traktora

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine je u proteklih mesec dana prikupila preko 25 hiljada potpisa za obustavu godišnje registracije traktora i druge poljoprivredne mehanizacije " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.
Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook