Spremna da podignem glavu Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2016. | Komentara: 0

Spremna da podignem glavu Pančevu

PANČEVO - Pančevcima je potpuno svejedno da li su pare u Beogradu ili Novom Sadu. Nama je bitno šta se od toga čini za nas, izjavila je članica Predsedništva Lige socijaldemokrata vojvodine i kandidatkinja LSV za gradonačelnicu Pančeva  Marinika Tepić.

 
Ona je izjavila da svako dete u svakom delu Vojvodine mora imati iste uslove za obrazovanje i fizički razvoj, odnosno da sve ono što učenici u Novom Sadu imaju, moraju imati i njihovi vršnjaci u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi i Beloj Crkvi.
 
- Mi moramo stvoriti jednake uslove za život i odrastanje svih mladih. Ne samo onih koji su u centru dešavanja. I zato moramo dodatno senzibilisati sve svoje lokalne zajednice i zato znam da sam spremna da ne samo mehanizme sporta i omladine, nego i sve mehanizme na nivou lokalne samouprave preuzmem sa svoje 42 godine i da dignemo glavu tom Pančevu i da zaista dosledno kao i do sada, onako kako su to ligašice i ligaši činili uvek, stavimo tačku na zaista besprizorna dešavanja u našem nekada kulturno, privredno, tradicionalno razvijenom gradu, a koji to sada više nije – zaključila je Marinika Tepić.
 

(BILSV, 05.04.2016)



Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Salapura se sramoti antifašističke borbe i časne istorije Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je sramotno što se naprednjačka vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Simom Salapurom, srami antifašizma i na nedostojan način obeležava Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 09. 2023. | Komentara: 0

Gradska kuća nebezbedna zona!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da pod hitno saniraju vrh kupole na gradskoj kući.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook