Spremna da podignem glavu Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2016. | Komentara: 0

Spremna da podignem glavu Pančevu

PANČEVO - Pančevcima je potpuno svejedno da li su pare u Beogradu ili Novom Sadu. Nama je bitno šta se od toga čini za nas, izjavila je članica Predsedništva Lige socijaldemokrata vojvodine i kandidatkinja LSV za gradonačelnicu Pančeva  Marinika Tepić.

 
Ona je izjavila da svako dete u svakom delu Vojvodine mora imati iste uslove za obrazovanje i fizički razvoj, odnosno da sve ono što učenici u Novom Sadu imaju, moraju imati i njihovi vršnjaci u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi i Beloj Crkvi.
 
- Mi moramo stvoriti jednake uslove za život i odrastanje svih mladih. Ne samo onih koji su u centru dešavanja. I zato moramo dodatno senzibilisati sve svoje lokalne zajednice i zato znam da sam spremna da ne samo mehanizme sporta i omladine, nego i sve mehanizme na nivou lokalne samouprave preuzmem sa svoje 42 godine i da dignemo glavu tom Pančevu i da zaista dosledno kao i do sada, onako kako su to ligašice i ligaši činili uvek, stavimo tačku na zaista besprizorna dešavanja u našem nekada kulturno, privredno, tradicionalno razvijenom gradu, a koji to sada više nije – zaključila je Marinika Tepić.
 

(BILSV, 05.04.2016)



Odbori LSV | Nedelja, 09. 07. 2023. | Komentara: 0

Cenu lošeg upravljanja Zrenjaninom plaćaju građani

Odbornik LSV – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton kritikovao je najnovije poskupljenje komunalnih usluga. 
Odbori LSV | Petak, 07. 07. 2023. | Komentara: 0

Subotica ima značajnije ljude za počasne građane od Vučića

Odbornik Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Subotice Robert Damjanović Čokić izjavio je da su ligaši smatrali da veća sramota za grad ne postoji od dodeljivanja zvanja počasnog građanina Tomislavu Karadžiću 2021. godine, ali da „ima i dublje od svega toga“. 
Odbori LSV | Sreda, 05. 07. 2023. | Komentara: 0

Kikinda ima samo 32.000 stanovnika, oko 11.000 manje nego 1991.

Pozivajući se na zvanične podatke Zavoda za statistiku Republike Srbije, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ukazao je na zabrinjavajuće brojke koje se odnose na broj stanovnika Kikinde i devet okolnih sela.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook