Spremna da podignem glavu Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2016. | Komentara: 0

Spremna da podignem glavu Pančevu

PANČEVO - Pančevcima je potpuno svejedno da li su pare u Beogradu ili Novom Sadu. Nama je bitno šta se od toga čini za nas, izjavila je članica Predsedništva Lige socijaldemokrata vojvodine i kandidatkinja LSV za gradonačelnicu Pančeva  Marinika Tepić.

 
Ona je izjavila da svako dete u svakom delu Vojvodine mora imati iste uslove za obrazovanje i fizički razvoj, odnosno da sve ono što učenici u Novom Sadu imaju, moraju imati i njihovi vršnjaci u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi i Beloj Crkvi.
 
- Mi moramo stvoriti jednake uslove za život i odrastanje svih mladih. Ne samo onih koji su u centru dešavanja. I zato moramo dodatno senzibilisati sve svoje lokalne zajednice i zato znam da sam spremna da ne samo mehanizme sporta i omladine, nego i sve mehanizme na nivou lokalne samouprave preuzmem sa svoje 42 godine i da dignemo glavu tom Pančevu i da zaista dosledno kao i do sada, onako kako su to ligašice i ligaši činili uvek, stavimo tačku na zaista besprizorna dešavanja u našem nekada kulturno, privredno, tradicionalno razvijenom gradu, a koji to sada više nije – zaključila je Marinika Tepić.
 

(BILSV, 05.04.2016)



Odbori LSV | Sreda, 14. 08. 2024. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina u strahu zbog najave povećanja proizvodnje u Linglongu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zabrinuta je zbog najava da će kineska fabrika guma Linglong povećati proizvodnju radijalnih guma visokih performansi u fabrici u Slobodnoj zoni Zrenjanin za 1,1 milion jedinica godišnje. 
Odbori LSV | Utorak, 13. 08. 2024. | Komentara: 0

Bazen iznenada zatvoren, nadležni ćute

Mnogi Kikinđani su ovih dana osveženje pronalazili na bazenima SC „Jezero“, međutim ovih najtoplijih dana drugog vrelog talasa to neće moći. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook