Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook