Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Sreda, 21. 03. 2012. | Komentara: 0

Identifikovan napadač na prostorije LSV

SREMSKI KARLOVCI – Policija je otkrila napadača na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima, koji je krajem novembra prošle godine ukrao tablu sa nazivom stranke ispred stranačkih prostorija, potvrđeno je u Opštinskom odboru LSV Sremski Karlovci.
Odbori LSV | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

LSV Kikinda predala listu za učešće na lokalnim izborima

KIKINDA – Predstavnici Gradskog odbora LSV Kikinda predali su, drugi po redu, Opštinskoj izbornoj komisiji, listu za učešće na lokalnim izborima u Kikindi.
Odbori LSV | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

Potvrđen pobednički tim u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine na većinskoj izbornoj listi Aleksandar Marton, podsetio je danas da je Liga pre dva dana predala svoju izbornu listu sa 67 kandidatkinja i kandidata za odbornice i odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, kojom će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook