Subvencije nisu za investicije, već za plate

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 15. 07. 2014. | Komentara: 0

Subvencije nisu za investicije, već za plate

NOVI SAD – Šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin izjavila je danas da rebalans budžeta grada služi samo da se slije novac iz budžeta u javna preduzeća.
 
LSV

- Preduzeća bi trebalo da pune budžet, kao npr. JKP „Tržnica“, JP „Parking servis“ i druga preduzeća. Međutim, što možete da vidite u ovom rebalansu, daju se subvencije i mi se bojimo da te subvencije neće biti za investicije, nego će to biti za plate. Činjenica je da od 17 preduzeća, samo 2-3 dobro stoje – kazala je Zlata Peričin.
 
(BILSV, 15.07.2014)
 



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligaši u Šidu dobrovoljno dali krv

ŠID - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid iskazali su svoju humanost masovnim učešćem u gradskoj akciji "Dobrovoljno davanje krvi" Crvenog Krsta Šid. Oni su se odazvali pozivu i 8. septembra u prostorijama lokalnog Crvenog Krsta Šid dali ovu dragocenu tečnost.
Odbori LSV | Utorak, 30. 08. 2011. | Komentara: 0

Proizvodnja je okosnica razvoja Zrenjanina

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj sajma "Inocoop", održanog u sklopu ovogodišnjih Dana piva, i značaj usvajanja zakona o vraćanju imovine i izvornih prihoda, za dalji razvoj ovog grada.
Odbori LSV | Utorak, 23. 08. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini put ka decentralizaciji

ZRENJANIN - Nacrt zakona o javnoj svojini, kao i javna rasprava koja mu predstoji, je veliki uspeh i realizacija 11-ogodišnje inicijative Lige socijaldemokrata Vojvodine, ocenila je danas Ivana Ludoški, članica IO GrO LSV Zrenjanin. Ona je na konferenciji za novinare podsetila da je oko suštine teksta u velikoj meri postignuta saglasnost, a da se njegova dopuna očekuje kroz javnu raspravu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook