Tepić: Pančevo ne sme postati 18 beogradska opština

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Pančevo ne sme postati 18 beogradska opština

PANČEVO – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić jedna je od četvoro Pančevaca koji će u naredne četiri godine predstavljati taj grad u Skupštini Srbije. Ona je u izjavi za Dnevnik istakla da je za ceo grad značajan podatak da će četvoro narodnih poslanika biti iz Pančeva.

 

- Ovo pojačanje je bitno za Grad koji ne sme postati 18 beogradska opština i nikada kadrovska organizaciona jedinica za zapošljavanje Beograđana, naročito ne u Gradskoj upravi. Ja ću prvo nastupati kao Pančevka, pa zatim kao Vojvođanka, kao socijaldemokratkinja, kao žena, borac za ljudska i manjinska prava, kao aktivista za suočavanje sa našom neslavnom prošlošću i to ne samo ratnom, nego i posleratnom - istakla je Tepić.


 (BILSV, 24. 05. 2016)




Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Protiv najavljenog poskupljenja vode u Rumi

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma najoštrije se protivi novom zahtevu uprave JP "Vodovod" da se poveća cena vode u rumskoj opštini. Kako se navodi u saopštenju tog odbora, u najnovijem zahtevu JP "Vodovod" koji je upućen SO Ruma
Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Vraćanje imovine od velikog značaja za sve građanke i građane Vojvodine

ZRENJANIN - Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dragan Nedeljkov na današnjoj konferencji za novinare istakao je da je Zakon o javnoj svojini koji je Narodna skupština Republike Srbije juče usvojila, od velikog značaja za sve građanke i građane. Prema njegovim rečima, pomenuti zakon nije donet na insistiranje EU.
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Predizborna kampanja je očigledno u punom zamahu pošto je čitav centar Bačke Topole nedavno osvanulo prelepljeno plakatima Demokratske stranke Srbije. Plakati su izlepljeni na svim raspoloživim površinama u Bačkoj Topoli, pa je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu odlučio da reaguje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook