Tepić: Pančevo ne sme postati 18 beogradska opština

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Pančevo ne sme postati 18 beogradska opština

PANČEVO – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić jedna je od četvoro Pančevaca koji će u naredne četiri godine predstavljati taj grad u Skupštini Srbije. Ona je u izjavi za Dnevnik istakla da je za ceo grad značajan podatak da će četvoro narodnih poslanika biti iz Pančeva.

 

- Ovo pojačanje je bitno za Grad koji ne sme postati 18 beogradska opština i nikada kadrovska organizaciona jedinica za zapošljavanje Beograđana, naročito ne u Gradskoj upravi. Ja ću prvo nastupati kao Pančevka, pa zatim kao Vojvođanka, kao socijaldemokratkinja, kao žena, borac za ljudska i manjinska prava, kao aktivista za suočavanje sa našom neslavnom prošlošću i to ne samo ratnom, nego i posleratnom - istakla je Tepić.


 (BILSV, 24. 05. 2016)




Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninska apoteka jedna od najsnabdevenijih u Srbiji

ZRENJANIN - Direktorka Apoteke Zrenjanin mr ph Edita Fuks Hodi, izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu da je zahvaljujući stručnosti kadra i uspešnom radu, koji prati tradicija od 230 godina apotekarstva u gradu, Zrenjanin danas jedan od najsnabdevenijih gradova u Srbiji.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Otvorene prostorije LSV u Malom Iđošu

MALI IĐOŠ - Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Mali Iđoš otvorila je stranačku kancelariju u ovom mestu.
Odbori LSV | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Preko 2.800 dela u Savremenoj galeriji u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na redovnoj konferenciji za novinare Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, Radovan Živankić, direktor Savremene galerije u tom gradu, rekao je da ta ustanova trenutno poseduje najveću zbirku savremene jugoslovenske umestnosti u Vojvodini, sa preko 2.800 dela: akvarela, grafika, uljanih slika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook