Teško da će LSV biti deo vlasti u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 08. 05. 2016. | Komentara: 0

Teško da će LSV biti deo vlasti u Novom Sadu

NOVI SAD – Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Robert Kolar, govoreći o formiranju nove gradske vlasti, istakao je danas za „Dnevnik“ Radio-televizije Vojvodine da još nije bilo nikakvih razgovora o tome da LSV bude njen deo, ocenivši da je teško da će takvih razgovora i biti, te da se može očekivati da Liga i dalje bude u opoziciji. 

 

– Uvek je moguće biti u vlasti. Pitanje je samo s kim i šta i zbog čega bi se dogovorila ta vlast. Znači, nije poenta nijedne stranke, po našem tumačenju, da bude u vlasti pošto-poto, nego da bude u vlasti ako će nešto konkretno da uradi. Ako pitate za ovaj aktuelni saziv, jer ovo sam govorio načelno, nismo ni sa kim ništa razgovarali, a po mom skromnom mišljenju i koliko ja poznajem Ligu socijaldemokrata Vojvodine, teško da ćemo i razgovarati o nekakvoj vlasti – istakao je Kolar.


(BILSV, 08. 05. 2016)




Odbori LSV | Utorak, 14. 06. 2011. | Komentara: 0

Predstavnici LSV Novi Sad dali krv

NOVI SAD - Izvršni odbor Gradskog odbora LSV Novi Sad organizovao je jutros akciju dobrovoljnog davanja krvi u okviru koje su se članice i članovi ovog odbora dali krv u Zavodu za transfuziju krvi. Time je obeležen Međunarodni dan dobrovoljnih davalaca krvi, a kako je rekao predsednik IO GrO LSV Novi Sad Robert Kolar, ovaj "mali" gest uzima malo vremena, a nekome će dati puno istog.
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 06. 2011. | Komentara: 0

Važna decentralizacija kulture

ZRENJANIN - Kulturni centar Zrenjanina veoma ambiciozno pristupa stvaranju svog identiteta i imidža, i trudi se da, u zavisnosti od kulturnih interesovanja i senzibiliteta, svim Zrenjanincima obezbedi kvalitetan program koji mogu posmatrati, ali i interaktivno učestovovati u realizaciji programskih aktivnosti, istakla je danas Ankica Dostanić direktorka Kulturnog centra Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 12. 06. 2011. | Komentara: 0

LSV Subotica: SVM se služi neistinama

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica odbacio je optužbe iznete u saopštenju SVM u kojem je Liga napadnuta zbog sklapanja strateškog partnerstva sa Demokratskom strankom nakon izbora za Mesne zajednice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook