Teško da će LSV biti deo vlasti u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 08. 05. 2016. | Komentara: 0

Teško da će LSV biti deo vlasti u Novom Sadu

NOVI SAD – Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Robert Kolar, govoreći o formiranju nove gradske vlasti, istakao je danas za „Dnevnik“ Radio-televizije Vojvodine da još nije bilo nikakvih razgovora o tome da LSV bude njen deo, ocenivši da je teško da će takvih razgovora i biti, te da se može očekivati da Liga i dalje bude u opoziciji. 

 

– Uvek je moguće biti u vlasti. Pitanje je samo s kim i šta i zbog čega bi se dogovorila ta vlast. Znači, nije poenta nijedne stranke, po našem tumačenju, da bude u vlasti pošto-poto, nego da bude u vlasti ako će nešto konkretno da uradi. Ako pitate za ovaj aktuelni saziv, jer ovo sam govorio načelno, nismo ni sa kim ništa razgovarali, a po mom skromnom mišljenju i koliko ja poznajem Ligu socijaldemokrata Vojvodine, teško da ćemo i razgovarati o nekakvoj vlasti – istakao je Kolar.


(BILSV, 08. 05. 2016)




Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook