Tražimo odgovornost za duple poreze

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.

Aleksandra Jerkov

Takođe, smatramo da izvinjenje člana Gradskog veća građanima nije dovoljno, jer građani nisu dužni da svoje vreme i novac troše zbog greške Poreske uprave ili bilo koga drugog.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da se pronađu i kazne odgovorni i u gradskoj administraciji i u Poreskoj upravi, pošto su građani zbog ove greške sada primorani da plaćaju 320 dinara po žalbi da bi se greška ispravila, a pritom i satima čekaju u redu.

Želimo da verujemo da u pitanju jeste propust, a ne pokušaj da se putem naplate taksi zaradi novac, a najbolji pokazatelj da se zaista radi o grešci jeste kažnjavanje i utvrđivanje odgovornosti onih koji su taj propust učinili.


Potpredsednica Gradskog odbora LSV Novi Sad
Aleksandra Jerkov



Odbori LSV | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin još bez dana grada

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton najavio je u utorak da će se na jednom od predstojećih jesenjih zasedanja lokalnog parlamenta pred odbornicima naći inicijativa o određivanju Dana grada.
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Protiv odlaganja ispravljanja istorijske nepravde

SOMBOR - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je danas da će od denacionalizacije i pravedne restitucije otetih materijalnih dobara nakon Drugog svetskog rata u velikoj meri zavisiti hoće li Srbija sebe graditi kao građansku državu.
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninaca manje nego na prošlom popisu

ZRENJANIN - Prvi rezultati popisa pokazuju manji broj stanovnika u Vojvodini, a taj trend postoji i u Zrenjaninu, naveo je na današnjoj konferenciji za novinare regionalni koordinator LSV za Srednji Banat Marko Stanimirović. Prema njegovim rečima, jasno se pokazalo da je u svim delovima Srbije broj stanovnika manji u odnosu na prethodni popis.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook