U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2018. | Komentara: 0

Bezbednost dece u saobraćaju prioritet novosadskoj vlasti

Prva Nacionalna konferencija „Zagrljaj koji život znači“ održana je u organizaciji Centra za promociju bezbednosti u saobraćaju, uz podršku Agencije za bezbednost u saobraćaju, Gradske uprave za saobraćaj i puteve Novog Sada. 
Odbori LSV | Utorak, 27. 11. 2018. | Komentara: 0

Pešačenje u Kikindi ekstremni sport

Više puta smo na sednicama Skupštine grada Kikinde postavljali pitanja vezana za pešačke staze u gradu, ali odgovori ne stižu. Staze su u takvom stanju da ih samo najhrabriji noću koriste, a još kada padne kiša, e to je hard level.
Odbori LSV | Nedelja, 25. 11. 2018. | Komentara: 0

Sećanje na slavnu 15. vojvođansku partizansku brigadu

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležili su danas u Bačkoj Topoli 74. godišnjicu odlaska boraca 15. vojvođanske brigade „Petefi Šandor“ u borbu protiv nacista i fašista.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook