U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Sreda, 12. 09. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast i dalje neće da podnese izveštaj o radu

Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo osudio je to što predstavnici gradske vlasti u Zrenjaninu još uvek nisu podneli izveštaje o radu.
Odbori LSV | Nedelja, 09. 09. 2018. | Komentara: 0

Kikinda poklanja 5 miliona evra koncesionaru toplane

Na sednici Skupštine grada Kikinda lokalna vlast je usvojila predlog koncesionog akta za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti – usluge proizvodnje i distribucije toplotne energije na teritoriji grada Kikinda.
Odbori LSV | Četvrtak, 06. 09. 2018. | Komentara: 0

Opštinska administracija ne zna da koristi program, pa 3 meseca kasni licitacija

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej na današnjoj sednici skupštine predložila je da se Odluka o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej za 2018. godinu dopuni stavom da će zakupci poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej dobiti jasno obeležene poljoprivredne površine koje su zakupili i tražila objašnjenje o višemesečnom kašnjenju opštinske administracije u organizaciji „licitacije“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook