U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2018. | Komentara: 0

Od plastenika obećanih mladima danas ostala samo ruina

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika zrenjaninske vlasti da se izjasne šta se dešava sa plastenicima u Mesnoj zajednici Šumica, poručio je odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanin Vladimir Milošev.
Odbori LSV | Nedelja, 22. 04. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ili nesposobna ili bahata

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini i predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Bojan Kostreš izjavio je da je nezakonit ugovor o izgradnji fabrike vode napravljen ili zbog nesposobnosti ili zbog bahatosti.
Odbori LSV | Subota, 21. 04. 2018. | Komentara: 0

Neodgovorno i bahato poslovanje kikindske vlasti

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinda Saša Homanov kaže da je ponižavajuće za ceo grad što je Kikinda, uz Vranje, dobila najnegativnije ocene nakon revizije budžeta za 2016. godinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook