U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 30. 05. 2017. | Komentara: 0

Energetski sporazum Zrenjaninu godišnje odnese 4 sale za fizičko vaspitanje

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin podseća na inicijativu koju je LSV pokrenula za raskid Energetskog sporazuma s Ruskom Federacijom, jer na taj način želimo da zaštitimo interese građanki i građana Republike Srbije, Vojvodine i Zrenjanina.
Odbori LSV | Subota, 27. 05. 2017. | Komentara: 0

Ligaši kreiraju platformu za bolji život u Pančevu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu nastavlja sa aktivnostima.
Na sastanku članova pančevačke organizacije, kojem je prisustvovao generalni sekretar stranke Bojan Kostreš, dogovorene su aktivnosti koje će se organizovati u narednom periodu.
Odbori LSV | Utorak, 23. 05. 2017. | Komentara: 0

Zašto Banat nije prioritet

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje odluku Srbije da odustane od izgradnje autoputa Beograd – Temišvar, saopštio je danas predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook