U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 27. 12. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao najjača opoziciona stranka u gradu, ostala je čuvar vrednosti građanskog društva, izjavio je predsednik Gradskog odbora LSV Bojan Kostreš na novogodišnjem susretu sa novinarima.
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2016. | Komentara: 0

Gradska kasa svake godine sve praznija

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskom parlamentu Aleksandar Marton kritikovao je danas proceduru pripreme budžeta za 2017. tog grada i činjenicu da je izostala javna rasprava.
Odbori LSV | Utorak, 20. 12. 2016. | Komentara: 0

Novac usmeriti na lečenje građana umesto na novogodišnje koncerte

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas gradsku vlast u Zrenjaninu da, umesto što izdvaja sredstva za nastupe bendova za proslavu Nove i Srpske nove godine, taj novac usmeri na lečenje građana kojima je to najpotrebnije. Predsednik oborničke grupe LSV u zrenjaninskoj skupštini mr Dejan Čapo ocenio je da je u Zrenjaninu previše onih kojima život zavisi od lečenja za koje nemaju finansijska sredstva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook