U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Četvrtak, 15. 09. 2016. | Komentara: 0

I građanke i građani Zrenjanina imaju pravo da se leče!

ZRENJANIN – Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine, Ildiko Bođo predložila je na sednici Skupštine Grada Zrenjanina proširenje dnevnog reda sa tačkom Informacija o preduzetim aktivnostima na nivou grada vezanim za otvaranje Odeljenja zračne terapije u zrenjaninskoj bolnici "Dr Đorđe Joanović", međutim, kako je saopšteno iz Gradskog odbora LSV Zrenjanin, odbornici vladajuće većine taj predlog su odbili.
Odbori LSV | Subota, 10. 09. 2016. | Komentara: 0

Proleće donosi novo lice Satelitske pijace

NOVI SAD – Nije se odustalo od izmeštanja i od izgradnje nove Satelitske pijace, ali je dosta neprimerno u ovom trenutku uložiti dvadeset i kusur miliona za podizanje betonske konstrukcije jer je tenderom bila obuhvaćena isključivo betonska konstrukcija s pločom nad prostorom pijace i u njemu, bez znanja kada ćemo i šta dalje raditi – rekao je u intervjuu za Dnevnik novi direktor JKP „Tržnica” Dušan Bajić.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 09. 2016. | Komentara: 0

Gde su milioni od pločnika ispred pančevačke gradske uprave?

PANČEVO – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pančevačkoj skupštini Vladan Keljević upitao je gradsku vlast i gradonačelnika Pančeva koliko je rekonstrukcija gradskog trga u ovom momentu neophodna i da li postoje projekti koji su danas prioritetniji od toga da se sredi prag ispred gradskih oca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook