U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Petak, 29. 07. 2016. | Komentara: 0

Vodovod više neće osveštavati vodu

NOVI SAD - Novosadski "Vodovod" prekinuće praksu bivšeg rukovodstva i više neće osveštavati vodu, rekao je za Radio 021 novi direktor Gvozden Perković. Dodao je da u preduzeću smatraju ovu praksu neprimerenom i neće je nastavljati, a skromno će obeležavati samo Dan firme.
Odbori LSV | Utorak, 26. 07. 2016. | Komentara: 0

Da li su Zrenjaninke i Zrenjaninci građani drugog reda

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Aleksandar Rudić upozorio je danas da građani Zrenjanina, a naročito meštani naseljenih mesta, već više od mesec dana žive kao taoci komaraca. Kako je naveo u saopštenju, prosto je neshvatljivo da u 21. veku stanovnike zrenjaninske opštine muči isti problem koji je mučio i njihove pretke u vreme kada je dobar deo Srednjeg Banata bio močvara.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 07. 2016. | Komentara: 0

Utvrditi i odgovornost nadležnih za strahotu u Petrovaradinu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se precizno utvrdi odgovornost svih nadležnih zbog toga što su dva pit bul terijera brutalno ubila čoveka u Petrovaradinu.To što je, prema prvim informacijama, vlasnik tih opasnih pasa van zemlje i što je u međuvremenu privedena njegova supruga, nije dovoljno. Ako se sam ne vrati i ne preda, vlasnik tih pit bulova može i mora biti izručen Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook