U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2016. | Komentara: 0

Sagledaćemo da li nam se poklapa plan razvoja grada

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine će odlučiti o ulasku u gradsku vlast nakon što pažljivo sagleda u kojoj meri se predloženi program poklapa sa našim planom, vizijom i prioritetima u razvoju grada.
Odbori LSV | Subota, 18. 06. 2016. | Komentara: 0

Moguć razgovor oko projekata

NOVI SAD - Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada nisu juče podržali izbor novog rukovodstva gradskog parlamenta jer ih, kako je u izjavi novinarima objasnio šef odborničke grupe LSV Aleksandar Kravić, niko o tome nije ni konsultovao.  
Odbori LSV | Utorak, 14. 06. 2016. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina i dalje bez vode za piće

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev podsetio je danas da Zrenjaninci i Zrenjaninke i dalje nemaju zdravu vodu za piće, kao i da se nada da će nova kadrovska promena ubrzati obezbeđivanje obećane vode za piće.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook